Op zoek naar een expert? ONTDEK HIER ONZE DIENSTEN

VRAGEN? WIJ HELPEN JE ZO SNEL MOGELIJK VERDER

WELKOM BIJ EXPERT TCRC DEGREVE ERWIN


T.C.R.C. staat voor Traffic Crashes Reconstruction Company. TCRC BVBA werd opgericht in 1998 door Degrève Erwin. Wij zijn een zelfstandig expertisekantoor met meer dan dertig jaar ervaring in de expertise-en auto-wereld. De dossiers welke wij behandelen betreffen rechtsbijstandsdossiers voor schadebepalingen auto’s, ongevallen-simulaties en rechtbank aanstellingen.

 

ONZE DIENSTEN

Brandschade

De oorzaak van de brand achterhalen is de opdracht.  Mijn kennis is ter beschikking. Er wordt ook samengewerkt, wanneer noodzakelijk geacht, met een specialist “snuffelhond” –meester.

Lees meer
Ongevalsanalyse

Aanvullend op de wedersamenstelling beschikken wij over het simulatieprogramma PC CRASH. Een erkend simulatieprogramma in de expertisewereld en de advocatuur.

Lees meer
Hagelschade

Werd uw voertuig eensklaps blootgesteld aan hagel, hagelslag, ter grote van een knikker, golfbal of tennisbal?

Lees meer
Controle-expertise

Een controle kan u helpen de uitgevoerde werkzaamheden te evalueren, de bestekken en/of de herstellingsfacturen te controleren op de juistheid ervan.

Lees meer
Contractuele geschillen

Wanneer er zich een gebrek, al dan niet verborgen, voordoet aan uw voertuig na ondertekening van de aankoop of verkoop van uw voertuig.  Vroeg of laat geraakt u in één of ander geschil verwikkeld.

Lees meer
Juridische bijstand

De juridische raadsheren, de advocaten, waarderen onze mening, niet alleen op het technische, ook qua juridische inzet.

Lees meer
Motorschade

Binnen de termijn of buiten de termijn van de garantie van de constructeur of verkoper. Het is steeds wenselijk een onafhankelijk advies in te winnen.

Lees meer
Wedersamenstelling

U bent het slachtoffer van vluchtmisdrijf, de aanrijdende wagen is niet met zekerheid geïdentificeerd. Een wedersamenstelling brengt de waarheid aan het licht.

Lees meer

ONZE PARTNERS

© Copyright 2016 Expert TCRC by Axonet Internet Services