ONZE DIENSTEN

Brandschade

De oorzaak van de brand achterhalen is de opdracht.  Mijn kennis is ter beschikking. Er wordt ook samengewerkt, wanneer noodzakelijk geacht, met een specialist “snuffelhond” –meester.

Lees meer
Ongevalsanalyse

Aanvullend op de wedersamenstelling beschikken wij over het simulatieprogramma PC CRASH. Een erkend simulatieprogramma in de expertisewereld en de advocatuur.

Lees meer
Hagelschade

Werd uw voertuig eensklaps blootgesteld aan hagel, hagelslag, ter grote van een knikker, golfbal of tennisbal?

Lees meer
Controle-expertise

Een controle van uw auto kan u helpen de uitgevoerde herstellingswerkzaamheden te evalueren, de bestekken en/of de herstellingsfacturen van uw auto te controleren op de juistheid ervan.

Lees meer
Contractuele geschillen

Wanneer er zich een gebrek, al dan niet verborgen, voordoet aan uw auto na ondertekening van de aankoop of verkoop van uw wagen.  Vroeg of laat geraakt u in één of ander geschil verwikkeld.

Een tegenexpert biedt soelaas.

Lees meer
Juridische bijstand

De juridische raadsheren, de advocaten, waarderen onze mening en expertise-werkzaamheden in de auto-wereld, niet alleen op het technische, ook qua juridische inzet.

Lees meer
Motorschade

Binnen de termijn of buiten de termijn van de garantie van de constructeur of verkoper. Het is steeds wenselijk een onafhankelijk advies in te winnen.

Lees meer
Wedersamenstelling

U bent het slachtoffer van vluchtmisdrijf, de aanrijdende auto is niet met zekerheid geïdentificeerd. Een wedersamenstelling door een auto-expert brengt de waarheid aan het licht.

Lees meer
Mediatie, bemiddeling

Een win-win situatie is voor elke partij aanvaardbaar. Het resultaat is snel en correct en qua “kosten” voordeliger dan een rechtszaak.

Lees meer
Rechtsbijstand-dossiers

Er werd een schadebegroting opgesteld door de aangestelde expert van uw verzekeringsmaatschappij. U gaat  hiermee niet akkoord.

De aanstelling van een tegenexpert auto kan een oplossing in uw voordeel bieden.

Lees meer

ONZE PARTNERS

MEER INFO NODIG?CONTACTEER ONS

© Copyright 2016 Expert TCRC by Axonet Internet Services